Panel používateľa

Aj sivá môže očariť. Namiešajte si ju ako profesionáli.

Ako namiešať sivé odtiene s ochranným náterom RAPTOR?

Ako namiešať sivé odtiene s ochranným náterom RAPTOR?

Ako dosiahnuť sivé odtiene s ochranným náterom RAPTOR?

Sivý RAPTOR nie je žiadna šedá myš! Očarí vás. Namiešajte si ho ako profesionáli.

     Pri množstve farieb, ktoré nás v živote obklopujú, na ktoré celé dni pozeráme v PC, mobiloch, či TV si naše oči možno žiadajú trošku oddych... trošku tej starej-dobrej čierno / bielej.
     Začíname znovu objavovať mesiac, čierno / bielu fotografiu (aj keď asi správnejšie by asi bolo povedať fotografiu v odtieňoch sivej) a sem-tam sa vyskytne aj nejaký ten nový „bezfarebný" film.

 

čierno/bielo
     No čo je podstatnejšie, po dobe, kdy se nám tady rozmohl takový nešvar v podobe množstva áut s „farbou" biela prichádza sivá a jej milión odtieňov (nie len 50 :D). Vyzerá krásne, pôsobí trochu technicky, záhadne, ba až lunárne. Prečo nie... veď predsa prvý krok na mesiaci, akokoľvek bol „malý" zanechal za sebou jasný a sivý odtlačok v mesačnom prachu.


     Túžite aj vy po mesačnej sivej na svojom pozemskom rovery?

Takom...

Skoda 120 Raptor

či onakom...

Hron grey
Zmiešaním čierneho a bieleho RAPTOR-a v tom správnom pomere dosiahnete presne ten váš obľúbený odtieň sivej.

Vzorky RAPTOR sivý

     Samotná hrubá štruktúra RAPTOR-a dodá vášmu autu drsný vzhľad bádateľského vozidla, ktoré odolá aj nehostinnému prostrediu. Aj keď by ste ho asi ťažko poskladali do lunárneho modulu :D


     Vašej kreativite žiadne medze nekladieme, no pre tých, ktorý sa radi držia čísel prinášame tabuľku pomerov pri miešaní základných sivých odtieňov:

 Tabulka pomerov miešania sivej RAPTOR

...vaša RENOJAVA

Oficiálny distribútor ochranného náteru RAPTOR pre SR a ČR

no alt
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie